Bakar 18. prosinac 2019.

Bogat program "Božića u Baku" za kraj tjedna

Bogat program "Božića u Baku" za kraj tjedna

Dječja predstava, humanitarno košarkaško druženje, božićni koncerti, Kids fashion show, izložba… “Božić u Bakru” od danas do subote donosi brojna događanja.

Tradicionalna manifestacija “Božić” u Bakru nastavlja se danas, 18. prosinca, s početkom u 18 sati, kada u Domu kulture “Matija Mažić” s predstavom “Božićna slagalica” gostuje Lutkarski studio “Kvak”. 

Sutra, 19. prosinca, na rasporedu je “Božićni koncert” u organizaciji udruge “Praputnjak-kulturni krajolik”, u Domu kulture na Praputnjaku, s početkom u 18 sati. 


“Zaigraj s prvom ligom”, božićna hakla i košarkaške igre s KK Adria Oil Škrljevo, održat će se u petak, 20. prosinca, u dvorani Pomorske škole Bakar, od 16 do 18 sati. Manifestacija je humanitarnog karaktera uz akciju prikupljanja namirnica za socijalnu samoposlugu “Kruh sv. Elizabete” u Rijeci. Kotizacija za sudjelovanje je prigodni paket (ulje, šećer, mlijeko, pašta, pasata, šampon i gel za tuširanje). 

Istog dana, s početkom u 18:30, u prostorijama udruge “La Bamba” u Bakru, održat će se “Kids fashion show”.


U subotu, 21. prosinca, u 17:45, u crkvi sv. Andrije ap., održat će se uprizorenje “Vilije Božje”, u izvedbi udruge “Težakinje i težaki z Praputnjaka”. U 18 sati slijedi “Božićni koncert” KUU Sklad i KUD- a Jeka Primorja. 

“Zlato i srebro Bakra”, izložba fotografija autora Miljenka Šegulje u Katakombama crkve moći će se razgledati od 17 do 19 sati.