Bakar 17. prosinac 2017.

Božićni sajam uz pjesmu bakarskih mališana

Božićni sajam uz pjesmu bakarskih mališana
Tradicionalni Božićni sajam u bakarskom Domu kulture “Matija Mažić” okupio je brojne izlagače, dok su u prigodnom zabavnom programu nastupili polaznici vrtića i osnovnoškolci iz bakarskog kraja.
 
8. izdanje tradicionalnog “Božićnog sajma”, što se održava u sklopu manifestacije “Božić u Bakru”, u Domu kulture “Matija Mažić” je okupilo je šesnaest izlagača. Na štandovima se našlo svega od prehrambenih proizvoda do šarolikih rukotvorina među kojima su naravno prevladavali božićni motivi.
 
U zabavnom programu okupljenima su se plesom, pjesmom i recitacijama predstavili: Zumba Škrljevo, Društvo Naša djeca Bakar, Osnovna škola Hreljin, Osnovna škola Bakar, Lucija Rajnović, Dječji vrtić Bambi, Dječji vrtić Pčelice, Dječji vrtić Škrljevo, Dječji vrtić Hreljin, Dječji vrtić Fijolica i Praputnjarski slavići.
 
Voditeljski mikrofon bio je rezerviran za Alena Polića, a Turistička zajednica grada Bakra sve je sudionike počastila u “slatkom kutku”. 
 
“Želimo svima čestit blagoslovljen Božić te sretnu i uspješnu novu godinu”, poručila je direktorica Turističke zajednice grada Bakra Sonja Jelušić Marić, zahvalivši svima koji su pomogli u realizaciji ovogodišnjeg “Božića u Bakru”.
 
“Božić u Bakru” danas se nastavlja kazališnom predstavom za djecu te “Princeza i svinjar” u Domu kulture “Matija Mažić” te Tradicionalnim božićnim koncertom KUD-a “Sloga” i njihovih gostiju u Domu kulture na Hreljinu.
 
22. prosinca u Gradskom vrtu je na rasporedu marenda za sve Bakrane, 24. prosinca, na Badnjak, Tradicionalno kićenje bora na Trgu Vrata u Bakru, u organizaciji Društva Naša djeca Bakar.