Bakar 17. svibanj 2019.

Jedinstveno glazbeno putovanje sjajne Mirjane Bobuš

Jedinstveno glazbeno putovanje sjajne Mirjane Bobuš
Na jedinstveno, 25 godina dugo glazbeno putovanje sinoć je prepun Dom kulture Matija Mažić u Bakru odvela sjajna Mirjana Bobuš. Svoj posljednji veliki koncert, kako ga je sama nazvala, posvetila je kćeri Tanji.

Slavljenički koncert “Mojih 25 let” jedne od naših najpoznatijih kantautorica, iza koje je četvrt stoljeća na glazbenoj sceni, kao i brojne uspješnice, nagrade i priznanja, sinoć je oduševio publiku u Bakru, gdje su uz Mirjanu Bobuš nastupili: Zoran Papić Pape, Duo Trend i Ana Kučan.


“Ja san odabrala večeras te ljude da s manun proslave 25 let. Moren reć bogatih 25 let, ako se si moru hvalit onda se stvarno moren i ja pohvalit, sa 158 pjesama u 25 godina”, poručila je Mirjana Bobuš i zaslužila veliki pljesak okupljenih. 


“Zami me sobun sakamo”, “Lipi kraju moj”, “Moja lanterna”, “Tribalo bi zakantat”, “Prošeći se s manun po Kvarneru”, “Kvarnerijana”, “Mojoj kćeri”, “Plače stara lesa”, “Nonićeva pasara”, samo su neki od hitova u kojima je sinoć mogla uživati bakarska publika, koja je punog srca zapjevala s Bobušicom, kao i toliko puta do sada.