Bakar 10. prosinac 2019.

Klarić: “U deset godina želimo još 200 poslovnih subjekata”

Klarić: “U deset godina želimo još 200 poslovnih subjekata”
Predblagdansko druženje gospodarstvenika i suradnika Grada Bakra na Kukuljanovu je danas okupilo broje poduzetnike. Bakarski gradonačelnik Tomislav Klarić poručio je kako u narednih deset godina u Zoni želi 200 novih poslovnih subjekata, čime bi se otvorilo nekoliko tisuća radnih mjesta. 

Predblagdansko druženje gospodarstvenika i suradnika, u organizaciji Grada Bakra i Industrijske zona Kukuljanovo, u Ludwig’s gastro pubu je okupilo nekoliko stotina bakarskih poduzetnika. Okupljene su pozdravili Linda Sciucca, direktorica Industrijske zone Kukuljanovo i bakarski gradonačelnik Tomislav Klarić. 


“Želimo da naš grad postane gospodarsko srce Hrvatskog primorja i Gorskog kotara. Krećemo u realizaciju velikih projekata, ovdje je preko 200 tvrtki. Prije deset godina kad smo radili ovu cestu iza Kaltenberga u novinama je bio veliki naslov- Svečano otvorili cestu koja nikuda ne vodi. Ta cesta je svih vas dovela ovamo, a za mjesec dana krećemo s izgradnjom dva kilometra novih cesta koje će, u narednih deset godina, nadam se voditi do novih 200 poslovnih subjekata i nekoliko tisuća radnih mjesta”, poručio je Klarić. 


Bakarski gradonačelnik istaknuo je i kako je sinoć usvojen gradski proračun za 2020. godinu, "težak" 91 milijun kuna.

“Ogroman dio tog iznosa su sredstva koja ste vi uplatili, a mi ćemo vam ih vratiti kroz komunalnu infrastrukturu i sve što ćemo na ovom području napraviti. Vaš uspjeh je naš uspjeh”, bakarskim je poduzetnicima poručio Klarić, zaželjevši im sretne blagdane i puno uspjeha u 2020. godini.