Bakar 17. studeni 2022. K.V.

Kukuljanski boćari proslavili veliki jubilej

Kukuljanski boćari proslavili veliki jubilej
Na jogu na Kukuljanovu održan turnir povodom 40. obljetnice neprekidnog rada Boćarskog kluba Kukuljanovo, osnovanog u lipnju 1982. godine

Boćarski klub Kukuljanovo je u svojih 40 godina neprekidnog rada i natjecanja nizao brojne uspjehe, a trenutno se natječe u prvoj Hrvatskoj boćarskoj ligi. Klub trenutno broji 40- ak članova i 11 aktivnih igrača. 

Povodom 40. obljetnice kukuljanski boćari održali su cjelodnevni turnir i prigodnu zakusku za dvanaest ekipa- prijatelja i suigrača koji se natječu u prvoj i drugoj boćarskoj ligi. Prvo mjesto osvojio je BK Sloga, drugo BK Krenovac, treće mjesto osvojila je ekipa BK Zastenice, a četvrto je pripalo BK Kukuljanovo 2. U večernjim satima pobjednicima su podijeljeni pehari i medalje, nakon čega je uslijedilo druženje članova i njihovih gostiju. 

Predsjednik Kluba Jura Malnar osvrnuo se na početak rada Kluba, zahvalio Gradu Bakru na višegodišnjoj financijskoj podršci, članovima i igračima Kluba te svim klubovima koji su se odazvali pozivu na turnir. “U planu nam je svečana sjednica na koju ćemo pozvati sve živuće članove inicijativnog odbora i skupštine koji su zaslužni za osnivanje našeg Kluba,“ naglasio je Malnar. 

Gradonačelnik Grada Bakra Tomislav Klarić je uz prigodne čestitke i darove najavio da je projektna dokumentacija za natkrivanje joga gotova i predana na dobivanje građevinske dozvole kako bi se uskoro krenulo s realizacijom planiranog zahvata te time stvorili bolji uvjeti za igru BK Kukuljanovo.