Bakar 27. siječanj 2019.

Male maškarice uživale na Škrljevu

Male maškarice uživale na Škrljevu

Dječja reduta u Domu kulture Škrljevo, koju su organizirale Škrljevske maškari, jučer je okupila stotinjak veselih maškarica, koje su uživale uz animatora, mađioničara i klauna te zabavne igre. 

Maškarano i veselo je svake subote na Škrljevu. No, malo se koja subota može mjeriti s jučerašnjom, kada su male škrljevske maškarice konačno dočekale svoj dan. Smijeh je, jače no inače, odjekivao Domom kulture Škrljevo.

Organizatori, Škrljevske maškari, za malene su maškare, kojih se okupilo stotinjak, pripremili prigodne poklone, a mališani su mogli i oslikati lice šarenim bojama. 

Maškarani tanci svake subote

Uz Dječju redutu Škrljevske maškari organiziraju i Maškarane tance svake subote u Domu kulture. Prve dvije subote maškare je zabavljala grupa “Aurora”, a od sinoć se za dobru atmosferu na Škrljevu brine “Ri- Play band”.  Ulaz je besplatan, a rezervacije stolova vrše se telefonski (091 927 8775). 

Škrljevske maškari će kao i svake godine biti sudionici Međunarodne karnevalske povorke u Rijeci, a svoje će predstavnike tradicionalno imati i na Maškaranom auto rallyu Pariz- Bakar.