Bakar 8. travanj 2021.

Mališani će na Hreljinu uskoro dobiti novo igralište

Mališani će na Hreljinu uskoro dobiti novo igralište
Podloga igrališta i staze bit će od antistress lijevane gume, postavit će se nova igrala te fitness oprema, klupe, stalci za bicikle, koševi za reciklažu…

Protekle godine u sklopu projekta “Hreljin centar” u ambulanti Hreljin uz doktora opće prakse, pedijatra i stomatologa smještena je ljekarna, kako bi mještanima bila pružene sve usluge na jednom mjestu. Izgrađeno je i novo parkiralište s 18 parkirnih mjesta, a osiguran je i kvalitetniji pristup Dječjem vrtiću Hreljin budući da je izvedena rampa za prilaz. 


Ove godine počelo je uređenje dječjeg igrališta. Podloga igrališta i staze bit će od antistress lijevane gume u različitim bojama, koja će stvoriti dinamiku unutar igrališta. Postavit će se nova igrala poput: njihalice, ljuljačke, vrtuljka, kombiniranog igrala, društvene igre cip- cop. Bit će postavljena i oprema za fitness, klupe, stalci za bicikle i koševi za reciklažu, a u planu je i hortikulturalno uređenje. 


Građevinski radovi započeli su prije dvadesetak dana, a dovršetak se planira početkom svibnja. Izvođač građevinskih radova je tvrtka Iskopi Milardović, a dobavljač opreme ZZ concept d.o.o.

Komentari