Bakar 10. listopad 2018.

Na Krasici održano županijsko vatrogasno natjecanje

Na Krasici održano županijsko vatrogasno natjecanje
U organizaciji Vatrogasne zajednice Primorsko-goranske županije, Dobrovoljnog vatrogasnog društva Škrljevo i Vatrogasne zajednice Grada Bakra, održano je godišnje natjecanje članica i članova dobrovoljnih vatrogasnih postrojbi Primorsko- goranske županije. 
 
Nastupilo je 24 natjecateljskih ekipa u četiri kategorije: Žene "B" (starije od 30 godina), Muški "B" (stariji od 30 godina), Žene "A" (mlađe od 30 godina), Muški "A" (mlađi od 30 godina). 
U kategoriji Žene "B" nastupile su vatrogaskinje DVD-a Bribir, DVD-a Škrljevo i DVD-a Skrad. Pobijedila je natjecateljska ekipa vatrogaskinja DVD-a Bribir.
 
U kategoriji Muški "B" nastupilo je sedam natjecateljskih ekipa iz  Brod Moravica, Delnica, Klane, Kupjaka, Lokava, Skrada i Škrljeva.  Najbolje vrijeme i pobjedu u svojoj kategoriji ostvarilo je natjecateljsko odjeljenje DVD-a Lokve. DVD-Delnice je osvojilo drugo mjesto, dok je treće mjesto osvojilo DVD Škrljevo.


U kategoriji Žene "A" nastupilo je pet natjecateljskih ekipa iz Klane, Škrljeva, Novog Vinodolskog, Stare Sušice i Rijeke. Najbolje vrijeme i pobjedu u svojoj kategoriji osvojile su natjecateljice DVD-a Sušak. Drugo mjesto osvojile su natjecateljice DVD-a San Marino Novi Vinodolski, a treće mjesto pripalo je natjecateljicama DVD-a Klana.
 
U kategoriji Muški "A" nastupilo je sedam natjecateljskih ekipa iz Crikvenice, Klane, Novog Vinodolskog, Stare Sušice, Rijeke, Škrljeva, i Zlobina. Pobijedila je natjecateljska ekipa DVD-a San Marino Novi Vinodolski. Drugo mjesto osvojilo je natjecateljsko odjeljenje DVD-a Crikvenica, a treće mjesto je pripalo natjecateljskom odjeljenju DVD-a Škrljevo.
 
U kategoriji profesionalnih vatrogasnih postroji nastupila je samo jedna natjecateljska ekipa - JVP Opatija.
 
Izvor: VZ PGŽ

Komentari