Bakar 9. prosinac 2019.

“Noć HNK Rijeka” na Kukuljanovu okupila prijatelje kluba

“Noć HNK Rijeka” na Kukuljanovu okupila prijatelje kluba

Hrvatski nogometni klub Rijeka na Kukuljanovu je tradicionalno obilježio kraj uspješne godine. U Ludwig’s gastro pubu okupili su se igrači, struka, djelatnici, ali i brojni prijatelji Riječanima najdražeg kluba

Uz veliki vatromet, koji je obasjao nebo iznad Kukuljanova počela je priredba “Noć HNK Rijeka”, kojom se riječki prvoligaš tradicionalno oprašta od godine na izmaku. 


U Ludwig’s gastro pubu okupili su se sadašnji i bivši igrači, stručni stožer, djelatnici, navijači, sponzori, suradnici i ostali prijatelji kluba. 

Okupljene je pozdravio prvi čovjek kluba- predsjednik Damir Mišković, zahvalivši se svima i poručivši kako je prezadovoljan proteklom godinom, a uzvanike su pozdravili i generalni direktor Luka Ivančić te pomoćnik sportskog direktora Ivan Mance.


Pozdravne riječi uputio je i zamjenik riječkog gradonačelnika Nikola Ivaniš, kao i zamjenica primorsko- goranskog župana Marina Medarić. 

Predstavnici Kluba navijača Armada kapetanu riječke momčadi Alexanderu Gorgonu uručili su prigodan dar, a okupljeni su na video zidu mogli uživati u najsjajnijim prošlosezonskim trenutcima.