Bakar 8. srpanj 2020.

Nova šetnja bakarskim krajem- “3,2,1…Kreni na Hreljin”  

Nova šetnja bakarskim krajem- “3,2,1…Kreni na Hreljin”  
Zeleno “Margaretino leto” zaljubljenike u prirodu i svoj kraj naredna dva dana vodi u nove interpretacijske šetnje, koje će završiti koncertima na atraktivnoj Hreljinskoj gradini.

Ovog četvrtka, 9. srpnja i petka, 10. srpnja na rasporedu su dvije zanimljive šetnje do atraktivne Hreljnske gradine pod nazivom "3,2,1...Kreni na Hreljin". Šetače će do starog grada Hreljina voditi iskusna vodičkinja i polaznica nedavnog tečaja za interpretacijske vodiče Jelena Holenko Pirc. 


“Na turi ćete saznati koje su sličnosti i razlike između brda i mora, kakvi su ljudi u prošlosti bili gorštaci, a kakvi primorci te kakva ih je sudbina pratila kroz povijest. Jelena će vam ispričati što je nekad bila Gradina, a kakve tajne skriva današnja razvalina”, poručuju iz Turističke zajednice Grada Bakra.


Iako su obje ture već popunjene organizatori pozivaju sve zainteresirane da im se pridruže na koncertima na Hreljinskoj gradini, gdje će u  četvrtak nastupiti Hrvatski gudački kvartet, a u petak Ženska klapa Hreljin. Oba nastupa na rasporedu su u 20 sati.

Komentari