Bakar 11. prosinac 2018.

Novooformljene mažoretkinje predstavile se Bakranima​

Novooformljene mažoretkinje predstavile se Bakranima​
Grad Bakar dobio je svoje mažoretkinje. Svečana prisega malenih mažoretkinja i njihov premijerni nastup održani su protekle nedjelje Domu kulture Matija Mažić, u sklopu ovogodišnjeg “Kids Fashion Showa”.
 
“Ja mažoretkinja Grada Bakra prisežem tebi drevni moj grade da ću uvijek s veseljem, radošću, poletom, pjesmom i plesom, biti tebi na ponos”, dio je svečane prisege koje su gradonačelniku Tomislavu Klariću dale novooformljene mažoretkinje Grada Bakra i tako zaslužile veliki pljesak okupljenih u Domu kulture Matija Mažić u Bakru. 
 
“One su naše bogatstvo, naša sreća i one su naša budućnost i zato imaju podršku svog Grada. Siguran sam da od večeras neće biti manifestacije u Bakru na kojoj nećemo uživati u nastupu ove predivne dječice”, poručio je Klarić, zaželjevši svim Bakranima sretan i čestit Božić te puno zdravlja i uspjeha u 2019. godini.
 
Nakon što je njihovu zastavu posvetio mons. Giuseppe Vosilla bakarske su mažoretkinje, na oduševljenje okupljenih, imale svoje premijerne nastupe.
 
Svečana prisega bakarskih mažoretkinja održana je u sklopu ovogodišnjeg “Kids fashion showa”, na kojoj su najprije pistom prošetale malene manekenke. Svoj je doprinos manifestaciji dala i talentirana mlada pjevačica Medea Market Sindik, a okupljenima su se atraktivnim nastupima predstavile i Prve riječke mažoretkinje te članovi“Capoeira Jacobina Arte”.