Bakar 3. prosinac 2019.

Riječka televizija Kanal Ri proslavila prvih dvadeset godina

Riječka televizija Kanal Ri proslavila prvih dvadeset godina
Kanal Ri je na Kukuljanovu, u velikom stilu, proslavilo 20. rođendan. U Ludwigs gastro pubu večeras su se okupili sadašnji i bivši djelatnici popularne riječke televizije, ali i brojni uzvanici.

Prvih dvadeset godina Kanal Ri je proslavio na Kukuljanovu u društvu uzvanika, poslovnih suradnika i prijatelja. Okupili su se i brojni djelatnici koji su kroz protekla dva desetljeća na Kanalu “kovali” svoje novinarsko znanje i stvarali popularnu riječku televiziju.


Uz ritmove kraljevičke Grupe Venus i Nikoline Tomljanović te bogatu ugostiteljsku ponudu Ludwigs gastro puba do dugo u noć prepričavala su se sjećanja na dane provedene na Kanalu Ri. 


“Kanalovci” niti ove godine nisu propustili priliku da svom rođendanu daju hvalevrijedan humanitarni predznak. Naime, prodavala se tombola s vrijednim nagradama, a više od pet tisuća kuna, koliko je prikupljeno, namijenjeno je riječkoj Socijalnoj samoposluzi. 


Zaboravili nisu ni na bivšeg kolegu Roberta Ivanovića, kojem su djelatnici Kanala Ri na zajedničkoj fotografiji poslali jasnu poruku- “Forza Robi”.