Bakar 14. srpanj 2019.

Riječko pivo u velikom stilu proslavilo 1. rođendan

Riječko pivo u velikom stilu proslavilo 1. rođendan

Pivovara Kaltenberg Adria i riječko pivo Tars na Kukuljanovu su, u velikom stilu, proslavili prvi rođendan.

Zabave kao i piva na Kukuljanovu nije nedostajalo, a rođendansko su slavlje Kaltenberga Adria i Tarsa uveličali posebni gosti, koji su uspješno doskočili na proslavu i nazdravili, dakako, s Tars pivom.


Generalni direktor Kaltenberg Adrie Gordan Putanec poželio je dobrodošlicu okupljenima, osvrnuvši se na proteklih godinu dana te naglasivši kako je kruna godišnjice trogodišnje partnerstvo s HNK Rijekom i njihov zajednički proizvod Tars HNK Rijeka pivo.


U proteklih godinu dana, koliko je prošlo od kada je svoja vrata otvorila pivovara Kaltenberg Adria, pokrenuta je proizvodnja i predstavljeno je prvo riječko pivo- Tars.


Također, proizvedena je i predstavljena paleta Kaltenberg piva- Kaltenberg Pils, Kaltenberg Royal Lager, Kaltenberg Hefeweissbier, König Ludwig Dunkel te craft piva- Ludwig's Session Lager i Ludwig's Hoppy Lager.


U sklopu pivovare otvoren je i Ludwig's gastro pub, gdje gosti imaju priliku kušati ukusne specijalitete te Ludwig's Beer Shop, koji u ponudi ima proizvode svih brendova pivovare.