Bakar 26. travanj 2022. K.V.

Sajam cvijeća i podjela sadnica u Bakru

Sajam cvijeća i podjela sadnica u Bakru
Podjela sadnica i sajam cvijeća u sklopu akcije “Volim Hrvatsku- volim Grad Bakar”

U sklopu akcije “Volim Hrvatsku– volim grad Bakar” TZG Bakra poklanja sadnice cvijeća svim iznajmljivačima obiteljskog smještaja, ugostiteljima te školama i vrtićima na području Grada Bakra. 

Time se želi doprinijeti uređenju svih mjesta, a pritom i malim znakom pažnje zahvaliti svima na dosadašnjoj suradnji. Sadnice cvijeća mogu se preuzeti u četvrtak, 28. travnja od 10 do 16 sati i u petak, 29. travnja, od 9 do 14 sati u uredu Turističke zajednice Grada Bakra. 


TZG Bakra u okviru navedene akcije svake godine organizira niz aktivnosti poput eko akcija, čišćenja šetnica, podjele sadnica i organizacije sajma cvijeća, a također organizira i izbor najljepše okućnice i balkona. Stoga poziva zainteresirane mještani s područja Grada Bakra da se prijave na natječaj u periodu od 15. do 30. svibnja. Prijave se mogu dostaviti na info@tz-bakar.hr ili 051 761 111.

TZG Bakra u suradnji s Udrugom cvjećara Ludbreg organizirat će i sajam cvijeća u Bakru u petak, 29. travnja. Udruga cvjećara Ludbreg poznata je širom Hrvatske po izuzetno kvalitetnim sadnicama, a u ponudi će biti raznih vrsta prigodnog cvijeća po pristupačnim cijenama. Sajam će se održati u Gradskom vrtu u Bakru od 9 do 14 sati.