Bakar 8. srpanj 2022. Izvor: TZG Bakra

Središnja fešta “Margaretinog leta” ove subote u Bakru

Središnja fešta “Margaretinog leta” ove subote u Bakru
Vatromet, Indira Forza,  povijesne postrojbe, Margaretin sajam, radionica za djecu… samo su dio onoga što nas sutra čeka u Bakru  

Ove subote, 9. srpnja, Bakar će “gorjeti”! Ne zbog nesnosnih temperatura, čiji je prvi udar srećom za nama, nego zbog onoga u čemu je “ljepotan” s Kvarnera najbolji- organiziranju nezaboravnih ljetnih fešti. Naime, sutra nas očekuje jedan od vrhunaca “Margaretinog leta”- jednomjesečne kulturne i zabavno- turističke manifestacije u Bakru.


Na bakarsku rivu i Žal ribara stižu sajamski izlagači i povijesne postrojbe iz čitave Hrvatske. Tradicionalni, uvijek živopisni “Margaretin sajam” održat će se od 18 sati ispred hotela “Jadran”.

Radionica za djecu pod nazivom "Mirisno cvijeće i kamenčići od suza" počinje od 19 sati u Gradskom vrtu, Povijesne postrojbe će se postrojiti u 21 sat, a potom će horizont Bakarskog zaljeva obasjati već dobro poznati “Margaretin vatromet”. 


Da bi “vatreno” ostalo i nakon toga, od 22 sata će se pobrinuti grupa "Trend" i kraljica pop- dancea Indira Forza, legendarna liderica slavne Colonie.

Jasno, prateća gastronomska ponuda neće biti svedena samo na čuvene bakarske baškote. Što se pak “tekućih pitanja” tiče, ni ona neće biti rješavana na improvizirani način, a moći će se popiti i pokoja čašica prave bakarske vodice.