Bakar 16. studeni 2019.

Uz zvukove nove himne predstavljen kalendar za 2020.

Uz zvukove nove himne predstavljen kalendar za 2020.

Nova himna bakarskih mažoretkinja i kalendar za 2020. godinu- “Đir po našem gradu” večeras su službeno predstavljeni brojnim Bakranima okupljenima u udruzi La Bamba.

Svečano je bilo večeras u prostorijama bakarske udruge La Bamba, gdje je službeno predstavljena nova himna Bakarskih mažoretkinja


Himnu Mažoretkinja grada Bakra otpjevala je mlada i talentirana Lucija Rajnović, tekst i glazbu potpisuje Mirjana Bobuš, glazbeni producent je Robert Grubišić, a izvršni producent Danijela Forempoher. 


“Ovo je naš prvi projekt u potpunosti posvećen našem gradu i njegovom identitetu s obzirom na to da su Mažoretkinje grada Bakra njegov sastavni dio”, poručila je Forempoher, zahvalivši svima koji su pomogli u realizaciji. 


Uz himnu večeras je predstavljen i kalendar Bakarskih mažoretkinja za 2020. godinu pod nazivom “Đir po našem gradu”. Stranice kalendara krase malene mažoretkinje, a fotografije potpisuje Pero Lovrović.


A Bakarske mažoretkinje poslužile su i kao inspiracija za kreiranje novog suvenira. Tako je nastala malena lutkica Speranza, koja bi u budućnosti mogla postati prepoznatljiv bakarski suvenir.