Bakar 15. srpanj 2022. Izvor: Grad Bakar

Zatvara se cesta od Magistrata do Nautice u Bakru

Zatvara se cesta od Magistrata do Nautice u Bakru
Zbog izvođenja radova na izgradnji kanalizacije u gradu Bakru od 18. srpnja do 1. rujna 2022. godine za sve vrste vozila zatvara se prometnica u ulici Primorje. 

Radovi će se odvijati na dionici od Caffe bara Nautica do zgrade Gradske uprave Grada Bakr- Magistrata, stoga se taj dio u potpunosti zatvara za sve vrste vozila.  


Prometnom regulacijom zatvorit će se promet kod Stenica sa sjeverne i kod Pomorske škole s južne strane grada Bakra. Lokalno će biti dozvoljeno kretanje osobnih automobila stanara te vozila za opskrbu gospodarskih objekata iz smjera sjevera do Caffe bara Nautica i iz smjera juga do zgrade Gradske uprave Grada Bakra- Magistrata. 


Autobusi Autotroleja će u naznačenom vremenskom razdoblju prometovati samo do zgrade bivše Koksare, odnosno jedina stanica za dolazak i odlazak putnika iz grada Bakra, u navedenom razdoblju, bit će postojeća stanica na južnom ulazu u grad Bakar kod zgrade bivše Koksare.  

Autobusi GKD Dobra prometovat će do zgrade staroga kina (Veberova ulica 373) i do zgrade bivše Koksare ovisno o smjeru linije iz kojeg dolaze. 


Iz Grada Bakra mole građane i posjetitelji za razumijevanje i poštivanje nove prometne regulacije kako bi se radovi na kanalizaciji mogli neometano odvijati.