Čavle 4. prosinac 2016.

5 Žena i nikad brojnija publika na Čavlima

5 Žena i nikad brojnija publika na Čavlima
Nakon što su muški problemi uobličeni u zabavnu komediju “Ne igraj na Engleze” nedavno napunili Dom kulture na Čavlima, žene su sinoć u velikom stilu uzvratile udarac. Zbog predstave 5žena.com mjesta nije bilo ni na stepenicama.

Pet glumica, Mia Anočić Valentić, Nataša Dangubić, Daria Lorenci Flatz, Jadranka Đokić i Nina Erak Svrtan, u redateljskom se prvijencu Renea Bitorajca sinoć predstavilo nikad brojnijoj publici na Čavlima.

Sjajne su glumice ljubavne jade gledateljima pojasnile, kroz pet snažnih ženskih karaktera, u simpatičnim i nadasve duhovitim monolozima, isprepletenima zabavnim dijalozima, koji su pokazali svu raskoš ženskih odnosa. 

Pripadnice ljepšeg spola na Čavlima su uživale, a muškarcima, koji su logično bili u manjini, od sinoć su ženski pogledi na svijet sigurno barem malo jasniji. Da sve ne ostane na tome pobrinuo se Roman Šušković- Stipanović iz Teatromana, koji je, na samom kraju, najavio skoru predstavu muškarci.hr.
 
Grobničke “daske” sve popularnije

S 5žena.com završile su ovogodišnje Večeri smijeha i zabave na Čavlima. Predstavom “Na komadiću Europe” otvorio ih je Željko Pervan, koga je na Čavlima “naslijedio” Zijah Sokolović s predstavom “Međuigre 0-24“, dok su Tarik Filipović, Hrvoje Kečkeš i Borko Perić gostovali s već spomenutom predstavom “Ne igraj na Engleze”.

Za ovogodišnje su se predstave u pravilu tražile karte više. Sjajna posjećenost potvrda je da su se grobničke “daske koje život znače” isprofilirale među zaljubljenicima u kazalište, koji na Čavle, u sve većem broju, stižu iz cijele županije.

Komentari