Čavle 19. srpanj 2015.

Bezvremenska "Crvena jabuka" na Čavlima

Bezvremenska "Crvena jabuka" na Čavlima
"Crvena jabuka" je, u sklopu "Čavjanske noći" napunila parkiralište iza Doma kulture na Čavlima. Nekoliko tisuća posjetitelja uživalo je u hitovima sastava za kojeg vrijeme kao da je stalo.
 
Ionako dobru atmosferu uoči nastupa “Crvene jabuke” dodatno je podgrijao riječki “Brevis band”, koji je nastupio kao predgrupa Žeri i društvu.
 
Negdje iza 23 sata, odmah nakon najave sarajevskog benda, bilo je jasno da će do pozornice biti teško doći, a prava euforija nastala je po izlasku Dražena Žerića- Žere, frontmena i zaštitnog znaka “Crvene jabuke”.
 
Pop- rock sastav, koji ove godine obilježava okruglih 30 godina postojanja, iza Doma kulture na Čavlima brojnu je publiku podsjetio na neke od svojih najvećih hitova, kao što su: "Bježi kišo s prozora”, “Vjetar”, “Dirlija”, “Nekako s proljeća”, ”Zovu nas ulice”…

Koncert, koji je održan u sklopu manifestacije “Leto na Čavji”, organizirala je Turistička zajednica Općine Čavle.
 
“Bilo je super, dugo nije bilo toliko ljudi na Čavlima. Crvena jabuka na našem je području nastupala nakon dosta vremena i koncert je bio pun pogodak. Gledatelji su uživali,” rekao je Ivan Salamon, direktor TZO Čavle. 
 
“Leto na Čavji” nastavlja se 31. srpnja, nastupom još jednog dobro poznatog imena s hrvatske estrade, kojem hitova ne nedostaje. Na Grobnik stiže Zlatko Pejaković.