Čavle 22. veljača 2019.

“Blue Moon” na otvaranju Večeri smijeha iz zabave

“Blue Moon” na otvaranju Večeri smijeha iz zabave
Hit komedijom “Blue Moon” večeras u Domu kulture Čavle kreće novi serijal Večeri smijeha i zabave, u sklopu kojih će na Čavlima gostovati kultni stand up show “Đurologija” i triler komedija “Samo preko njega mrtvog”. 

Satiričko kazalište Kerempuh večeras u Domu kulture Čavle, s početkom u 20 sati, otvara novu sezonu grobničkih Večeri smijeha i zabave i to hit komedijom “Blue Moon”. 

U komediji autora Damira Karakaša i redatelja Borisa Liješevića igraju: Rakan Rushaidat, Filip Detelić, Mirela Videk Hranjec, Jerko Marčić, Branka Trlin, Vilim Matula, Marko Makovičić.

Blue Moon

“Karakašev slojevit, humorističan i autentičan tekst presjek je predratnog stanja promatranog iz vizure Čarlija, propalog studenta i rockabillyja koji u gradskom životu, glazbi i hedonizmu traži bijeg iz surove ličke provincije i zamršenih odnosa s ocem i djedom. Blue Moon nam u ispovjednoj formi, ostvarujući bliskost  s čitateljem odnosno gledateljem, oslikava Čarlijevu intimu i specifičan trenutak u vremenu ispunjen kontradikcijama; susreću se potraga za vlastitim identitetom i opterećenje obiteljskim nasljeđem, mladenački užici i nadolazeća ratna katastrofa, prošlost i sadašnjost u kojoj se tragovi prošlosti ponovo bude u drugim obličjima."

Večeri smijeha i zabave nastavit će se 15. ožujka, kada je na redu kultni stand up show “Đurologija” i 5. travnja, kada na Grobnišćini gostuje triler komedija “Samo preko njega mrtvog”.

Komentari