Čavle 15. lipanj 2024. Vedran Stefanović

Čak 32 ekipe u "lovu" na pehar pobjednika čavjanske Jame

Čak 32 ekipe u "lovu" na pehar pobjednika čavjanske Jame
Samo dan nakon prve utakmice Hrvatske nogometne reprezentacije na Europskom prvenstvu u Njemačkoj, vraća se malonogometni spektakl u popularnoj Jami na Čavlima. 

Jama će ove godine od nedjelje 16. lipnja do subote 22. lipnja, kada nas očekuje finalni dan, okupiti čak 32 ekipe u dvije kategorije i to 24 seniorske i 8 veteranskih. Kroz 56 će se utakmica boriti za bogati nagradni fond od 3000 eura u seniorskoj i 1300 eura u veteranskoj konkurenciji. 


Kod seniora titulu najboljeg brani ekipa Orcus plus & Boćarski klub Krenovac, dok će prvi u redu izazivača stajati prošlogodišnji finalist ekipa Franko i prijatelji, Pekara Klana na slovenski pogon, mlada momčad Faze Vidmar koja je prošle godine zauzela 3. mjesto, a u najuži krug favorita ulaze još i A.K.B. većinom sastavljena od igrača NK Grobničana i osvajač turnira iz 2022. - Pizzeria na Piketu. U veteranskoj su konkurenciji među papirnatim favoritima branitelj naslova ekipa Damana, te treća ekipa s prošlogodišnjeg izdanja Orijentovo ognjišće. 

Grupa Urnebes i Derbi po domaću

Očekuje nas i mini jama gdje će najmlađi pokazati svoje vještine, a njihovi roditelji zdušno navijati uz samo igralište, kao i fun zona u kojoj će svoje vještine moći pokazati i gledatelji, zahvaljujući kojima je Jama jedan od najpraćenijih turnira riječkog prstena. Spomenuti treba i kako će u petak, 21. lipnja, okupljene zabavljati Grupa Urnebes, kao i da će u subotu, 22. lipnja, organizatori- Grobnički dondolaši kuhati tradicionalni gulaš. U goste im stižu i prijatelji - Žejanski zvončari s kojima će odigrati ovogodišnji "Derbi po domaću”.


“Svake godine Jama obiluje iznenađenjima i uzbudljivim završnicama, ne sumnjamo da će tako biti i na ovome izdanju. Sve rezultate moći ćete uživo pratiti na aplikaciji Hr nogomet. Dođite i uživajte u majstorijama znalaca malog i velikog nogometa, jer boljeg poziva od dokazanih klasa poput Anasa Sharbini, Elvira Husarića, Tonija Petrinovića, Dalibora Radusina, Nikole Miškulina i Željka Tomića ne treba tražiti”, poručuju s Grobnišćine.