Čavle 23. ožujak 2022. K.V.

Druženje čavjanskih umirovljenika u Istri

Druženje čavjanskih umirovljenika u Istri
Nakon dvogodišnje pauze zbog korona pandemije, ove je godine ponovno 26 članova Udruge umirovljenika Čavle boravilo u Istarskim toplicama u periodu od 14. do 24. ožujka. Bila je to prilika da se umirovljenici ponovno druže i razvesele. 

“Osim propisanih zdravstvenih terapija, u Istarskim toplicama nisu izostala druženja za dušu. Bilo je pjesme i zabave na plesnim večerima, a to nam je jako nedostajalo u protekle dvije godine. Susret u Istarskim toplicama iskoristili smo i za sportsko odmjeravaju snaga u igranju pikada s umirovljenicima iz Crikvenice i Pule”, rekla je Vlasta Šupak dugogodišnja predsjednica Udruge umirovljenika Čavle. 


Tako je, unatoč pauzi zbog korone, ekipa ove čavjanske udruge u sastavu: Biserka Perušić, Marija Vodopija, Branka Štimac i Mirjana Žeželić zauzela drugo mjesto u turniru, a u pojedinačnom nadmetanju u pikadu prvo je mjesto pripalo Biserki Perušić. 

“Da bimo i k letu”, poručila je ponosna i sretna predsjednica Vlasta Šupak čestitajući uspješnim članicama Udruge umirovljenika Čavle.