Čavle 19. studeni 2016.

​Kad problemi s kladionicom odu predaleko

​Kad problemi s kladionicom odu predaleko
Zabavna komedija “Ne igraj na Engleze” napunila je Dom kulture na Čavlima, a Tarik Filipović, Hrvoje Kečkeš i Borko Perić sinoć su pokazali zašto. 

Iako su sve ovogodišnje predstave “Večeri smijeha i zabave” izvrsno posjećene Dom kulture na Čavlima dugo nije bio ovako pun. Za predstavu “Ne igraj na Engleze” danima se tražila karta više. Organizatori su “izmislili” dodatnih 150 mjesta. No, ni to nije bilo dovoljno. 

Oko sedamsto posjetitelja uživalo je sinoć u “borbi” Tarika Filipovića, Hrvoja Kečkeša i Borka Perića, koje povezuje strast prema klađenju, s jednom utakmicom o čijem ishodu ovise njihove sudbine. Brojni obrati na utakmici mijenjaju raspoloženja, otkrivaju osobne probleme, ali i raspliću sve samo ne jednostavne odnose duhovitog trojca.

Koliko je sjajna glumačka postava oduševila Grobničane moglo se vidjeti na samom kraju, kada je publika u nekoliko navrata glumce “vraćala” na pozornicu. 
 
“5 žena.com” 3. prosinca

“Večeri smijeha i zabave” kraju će, 3. prosinca, privesti “5 žena”. Nakon premijere u Bilbau i Madridu 2002. godine, kada je ovu predstavu u samo dva tjedna pogledalo preko pedeset tisuća gledatelja, ona je postala apsolutni hit koji se izvodio u mnogim zemljama, svugdje postižući jednaki uspjeh. Na duhovit i autoironičan način kroz pet snažnih ženskih karaktera razotkrivaju se svi aspekti ženskog pogleda na svijet. U njihovim ispovijestima padaju sve maske i raskrinkavaju se sve tajne muškaraca, seksa i muško-ženskih odnosa.

Komentari