Čavle 12. listopad 2021.

Platak dobio korisnu stanicu za popravak bicikala

Platak dobio korisnu stanicu za popravak bicikala
Stanica za popravak bicikala, vrijedna nešto više od 14 tisuća kuna, danas je predstavljena na Platku.

Na Platku je danas predstavljena nova stanica za popravak bicikala. Novitet je to koji će razveseliti mnoge domaće bicikliste, ali i sve brojnije cikloturiste. Naime, stanica koja je smještena na parkiralištu RTRSC Platak ima zračnu pumpu za više vrsta ventila, stalak za odložiti bicikl, odvijač vijaka, dva seta kutnih odvijača, ravni viličasti ključ, podesivi viličasti ključ te poluge za gume.  

Stanica za popravak bicikala vrijedna je nešto više od 14 tisuća kuna, od čega je 5 tisuća kuna osigurala Primorsko- goranska županija. Iako se, u usporedbi s velikim projektima na Platku, ovdje radi o relativno manjem ulaganju, stanica će biciklistima kojima zatreba biti neprocjenjiva.


“Smatramo da će stanica za popravak bicikala dodatno obogatiti sadržaje na najvećem i jedinom regionalnom turističko rekreativno sportskom centru u našoj županiji i šire”, istaknuo je Ivan Salamon, direktor TZO Čavle, zahvalivši na pomoći Primorsko- goranskoj županiji, Općini Čavle te tvrtki “Ideja”.

Današnjem predstavljanju nazočili su i općinska načelnica Ivana Cvitan Polić, Iris Bruketa i Hrvoje Penede ispred Primorsko- goranske županije, direktor Goranskog sportskog centra Alen Udovič te Hrvoje Brnelić iz Biciklističkog kluba Grobnik.

Komentari