Čavle 10. lipanj 2021.

Platak spreman za još jedan aktivan i atraktivan vikend

Platak spreman za još jedan aktivan i atraktivan vikend
Vikend donosi zanimljiv i bogat program, a sve počinje u subotu 12. lipnja s početkom u 10 sati kada započinje “Atletski dan na Platku”

Prošli je vikend na Platku obilježio početak nove ljetne sezone Festivala sportske rekreacije Platak 2021, a bilo je itekako zanimljivo. Od "Jako male Fiumanke", vježbanja, bicikliranja, disc golfa pa sve do hodanja i planinarenja.

Podsjetimo, pod pokroviteljstvom Primorsko- goranske županije, u suradnji sa Zajednicom sportova PGŽ i Hrvatskim olimpijskim odborom, Savez sportske rekreacije “Sport za sve” PGŽ, već sedmu godinu za redom organizira Festival sportske rekreacije Primorsko- goranske županije. 

“Atletski dan na Platku”

Drugi vikend donosi zanimljiv i bogat program za kojeg vjerujemo da će na Platak privući brojne sudionike i promatrače, a sve počinje u subotu 12. lipnja s početkom u 10 sati kada započinje “Atletski dan na Platku”. U suradnji s Atletskim klubom Kvarner održat će se trening u prirodi za djecu predškolske dobi te trening u prirodi za djecu osnovnih škola. INA je glavni sponzor ovog zanimljivog događanja koje potiče djecu od najranije dobi da se aktivno bave sportom i brinu o svom zdravlju. Organizator poziva roditelje da se zajedno s djecom odazovu pozivu na Platak te da uživaju u prirodi, svježem zraku i aktivnostima koje su metodički osmišljene za podizanje funkcionalnih, motoričkih, somatskih i psihofizičkih sposobnosti sudionika. Program se izvodi uz stručno vodstvo trenera atletskog kluba Kvarner Rijeka, koji će odrediti grupe po dobi i mogućnosti sudionika.

"Sportsko rekreativni program u prirodi"

Aktivnosti neće nedostajati ni narednog dana, u nedjelju 13. lipnja. S početkom u 10 sati održat će se "Sportsko rekreativni program u prirodi" koji će svim zainteresiranima ponuditi stolni tenis, badminton, mini tenis, crossminton i druge sportsko- rekreativne igre.