Čavle 7. listopad 2016.

Pomozimo maloj Adriani

Pomozimo maloj Adriani
“Svi za Adri”, slogan je koji je ujedinio naš kraj. Finale velike humanitarne akcije, za petogodišnju Adrianu, djevojčicu oboljelu od teške Batenove bolesti, bit će sutra u Sportskom centru Start Fun. 
 
Rijetka, teška i fatalna, opis je Batenove bolesti, od koje nažalost pati malena Adriana Bakić iz Čavala, djevojčica koja je proteklih mjeseci na noge podigla Grobnišćinu, ali i cijeli naš kraj.
 
Zbog teške je bolesti petogodišnja Adriana na liječenju u Hamburgu, a humanitarnom se akcijom želi pomoći njenim roditeljima, kako bi u ovim teškim trenucima bili uz svoju malenu. 
 
Svi u Start Fun- “Svi za Adri”
 
Veliko finale humanitarne akcije za malu Adrianu je ove subote, od 16 sati, u Sportskom centru Start Fun u Rakovom selu.
 
Organizatori su pripremili bogat program za male i velike. Najmlađe će razveseliti klaunica Karmelino i klaun Rudi te Andrej, Casper i Stefano, koji će se predstaviti u sklopu 3. Magic festa. Svoj će doprinos dati i Plesni centar Sirius te Zumba Eli, a za dobru glazbu zaduženi su MiddleMen band te duet Branko i Davor.
 
Voditeljske uloge pripale su dobro poznatom tandemu, kojeg čine Mario Lipovšek i Davor Jurkotić.
 
Koliko srce imaju Grobničani i njihovi gosti pokazat će kroz donacije na ulazu, dakako u skladu s mogućnostima, a svi posjetitelji mogu pomoći i donacijama za hranu, piće i dječju radionicu te kupnjom majice s logom akcije- “Svi za Adri”. 
 
Obitelji Bakić pomoći možete i izravnom uplatom na račune:
 
Tekući račun:
Tina Bakić
Erste&Steiermarkische Bank d.d.
HR 7424020063203356475
 
Žiro račun:
Adriana Bakić
Erste&Steiermarkische Bank d.d.
HR 3924020063103115074