Čavle 3. prosinac 2016.

Rođendan Kanala Ri ponovno u znaku humanosti

Rođendan Kanala Ri ponovno u znaku humanosti
Tradicionalnim humanitarnim boćarski turnirom riječka televizija Kanal Ri na Hrastenici je proslavila 17. rođendan. Brojna poznata lica iz Rijeke i okolice, u predblagdansko su vrijeme, boćala za Socijalnu samoposlugu.
 
Jedinstvena rođendanska proslava riječke televizije na Hrastenici je još jednom okupila brojne uzvanike, koji su svojim prisustvom željeli uveličati veliko slavlje Kanala Ri, ali i u ovo predblagdansko vrijeme pokazati da imaju veliko srce. 
 
A to su mogli učiniti s boćom ili bez nje. Naime, za Socijalnu su se samoposlugu, koja brine za potrebite riječke obitelji, prikupljala sredstva kroz kotizaciju na boćarskom i kartaškom turniru, ali i kroz donacije.
 
Slavlje Grobničkih dondolaša
 
Nakon što je prve godine titula pobjednika boćarskog turnira pripala Novom Listu, na tronu ih je lani naslijedila Općina Čavle, a da naslov ostane na Grobniku ove su se godine pobrinuli Grobnički dondolaši, koji su u finalu slavili protiv Udruge Riječko srce.
 
Ručak za goste i ove su godine zajedničkim snagama osigurali Grobnički dondolaši i Udruga palentar, koji su skuhali gulaš i palentu kompiricu. 
 
Prikupljeno osam tisuća kuna
 
Nastavila se tako hvalevrijedna akcija Kanala Ri koji jedinstvenom proslavom rođendana iz godine u godinu pomaže onima kojima je pomoć najpotrebnija. Na proslavi 17. rođendana je ukupno prikupljeno osam tisuća kuna. 
 
Rođendansko slavlje Kanala Ri uveličale su članice Plesnog centra Sirius i Ema Ignjić, a za after party su se pobrinuli Mastersi i Pleteri. 
 
Akciju riječke televizije podržala je i Općina Čavle koja je ustupila Boćarski dom na Hrastenici, ali i donirala dvije tisuće kuna za riječku Socijalnu samoposlugu.

Komentari