Čavle 18. ožujak 2021.

Sezona skijanja i sanjkanja na Platku još nije završena

Sezona skijanja i sanjkanja na Platku još nije završena
Od sutra pa dok to budu dozvolile vremenske prilike, skijašima će na raspolaganju biti donji dio staze Radeševo 1 koji je zasniježen i u funkciji će biti pokretna traka Radeševo.

Prirodni snijeg koji je prošle nedjelje pao na području Gorskog kotara zabijelio je i Platak. Iako količine nisu bile dovoljne za skijanje, prirodni snijeg poslužio je kao dobra podloga onom umjetnom pa se početkom tjedna krenulo sa zasnježenjem staze Radeševo 1.

Sanjkaši i ljubitelji ostalih aktivnosti na snijegu, na Platku su mogli uživati tijekom čitavog ovog tjedna, a vikend pred nama donosi dobre vijesti i za skijaše.
 
Od petka 19. ožujka pa dok to budu dozvolile vremenske prilike, skijašima će na raspolaganju biti donji dio staze Radeševo 1 koji je zasniježen i u funkciji će biti pokretna traka Radeševo. Sanjkaši će dok bude prirodnog snijega moći uživati na sanjkalištu uz pokretnu traku Baby lift. Osim skijanja i sanjkanja, Platak nudi različite mogućnosti za rekreaciju i ugodan boravak na svježem zraku.
 
Blagajna za prodaju karata radi od 8 sati, a pokretne trake od 9 do 16 sati. Informacije o radu skijališta svakodnevno se objavljuju na mrežnoj i Facebook stranici skijališta Platak. Posjetiteljima Platka na raspolaganju su djelatnici Goranskog sportskog centra u info kućici koja se nalazi pored parkirališta.
 
Dok su na snazi nužne epidemiološke mjere i ograničenje broja posjetitelja, u prodaji su isključivo dnevne karte. S obzirom na pogoršanje epidemiološke situacije, bez obzira na to što je riječ o otvorenom prostoru, posjetitelji se mole za pridržavanje svih propisanih epidemioloških mjera.