Čavle 24. lipanj 2024. Klaudio Vrančić

Stotinjak plesača "Siriusa" oduševilo publiku na Čavlima

Stotinjak plesača "Siriusa" oduševilo publiku na Čavlima
Plesačice i plesači svih generacija, članovi čavjanskog Plesnog centra Sirius, nastupili su na jučerašnjoj produkciji u Domu kulture

Stotinjak plesačica i plesača, članova Plesnog centra Sirius, na Čavlima se sinoć predstavilo sa sedamnaest plesnih točaka. Tradicionalna završna produkcija i ove je godine napunila gledalište čavjanskog Doma. 


Na pozornici su zastupljeni bili urbani i komercijalni plesni stilovi. Publika je tako mogla uživati u nastupima djece od 4 do 17 godina starosti i sjajnim koreografijama, koje potpisuju voditelji Paola Krpan, Gloria Grulović i Dominik Valić.


Posebna poslastica bili su gosti - “Latin Vibes”, koje vodi Gordan Vogleš, zvijezda “Plesa sa zvijezdama”. Njegova rekreativna grupa, namijenjena odraslima, dodatno je podigla ionako visoku temperaturu u čavjanskom Domu.


Čavjanski plesači tako su u velikom stilu obilježili završetak još jedne sezone, a već naredna donosi nove izazove i jedan jubilej. Naime, sljedeće godine Plesni centar Sirius proslavit će prvih deset godina postojanja.