Čavle 5. prosinac 2016.

Sv. Nikola razveselio najmlađe Grobničane

Sv. Nikola razveselio najmlađe Grobničane
Djeci najdraži svetac večeras je obišao Dom kulture na Čavlima, gdje ga je dočekalo petstotinjak razdraganih mališana. Uoči dolaska svetog Nikole najmlađi su se zabavljali uz predstavu “Festival životinjskog carstva”.

Prepunim Domom kulture na Čavlima večeras je odjekivao dječji smijeh, kako i ne bi kad je pred vratima čekao najdraži starčić. Petstotinjak predškolaca, u pratnji roditelja, s nestrpljenjem je čekalo dolazak svetog Nikole.

Velikom finalu prethodio je već tradicionalni kazališni uvod, za koji je ove godine bio zadužen Studio Suncokret, koji je za grobničke mališane izveo prigodnu dječju predstavu “Festival životinjskog carstva”. 

Erupciju oduševljenja izazvao je dolazak djeci najdražeg sveca, koji je na Grobnik i ove godine stigao s punom vrećom poklona i bez zlog Krampusa. Oni hrabriji na samom su se kraju i fotografirali sa svetim Nikolom.

U pomoć su mu priskočile vrijedne tete volonterke iz društva “Naša djeca”, koje su podijelile brojne poklone, koje je Sveti Nikola osigurao uz pomoć Općine Čavle. Svako je dijete dobilo igračku, slatkiše i voće.

No, darivanju tu nije kraj. Uoči Božića, 13. prosinca, svu djecu do 4. razreda osnovne škole čeka poklon- predstava Teatra Oz “I drvo ima srce”. 

Komentari