Čavle 13. srpanj 2020.

U aktivnosti na Platku uključile se i svjetske prvakinje

U aktivnosti na Platku uključile se i svjetske prvakinje
"Festival sportske rekreacije Platak 2020" se, nakon odgode događanja u Brodu na Kupi, uspješno vratio na Platak.

Nažalost, situacija s koronavirusom nije dozvolila održavanje subotnjeg programa u Brodu na Kupi, ali je zato nedjelja bila aktivna i atraktivna. 


Na Platku je organizator pripremio “Sportsko- rekreativni program u prirodi" za sve generacije,pa su brojni zainteresirani zaigrali stolni tenis (program se organizirao u suradnji sa STK Opatija 08) te badminton, crossminton i mini tenis (program se organizirao u suradnji s KŠR Gorovo), a na svoje su došli i ljubitelji malog nogometa. 


Na svježem zraku i buri koja je osvježavala uživali su brojni posjetitelji i sudionici, a program i sam festival podržali su i čelnici Hrvatskog crossminton saveza koji su uveličali nedjelju na Platku. Uz njih tu su bile i svjetske prvakinje u crossmintonu Nika Miškulin i Gala Zukić.

Nastavak festivala očekuje se već narednog vikenda pa će tako u subotu 18. srpnja na svoje doći planinari jer se, u suradnji s PD Kamenjak, organizira pohod srednje teškom stazom Platak- Sleme- Platak, u trajanju od cca 2 sata. 


Prijave će biti na info punktu prije samog starta. Nedjelja 19. srpnja je dan kada će Platkom zavladati biciklisti jer se, u suradnji s BK Grobnik, organizira Biciklijada i to na dvije rute: obiteljskoj (lagana ruta dužine 10 km) i sportsko- rekreativnoj (srednje teška ruta dužine 25 km). Prijave će također biti na licu mjesta.

Komentari