Jelenje 5. lipanj 2015.

Grobničanka u finalu Miss Universe Hrvatske

Grobničanka u finalu Miss Universe Hrvatske
Devetnaestogodišnja Ana Juretić iz Lubarske jedina je predstavnica Primorsko-goranske županije koja će se ove subote, 7. lipnja, u zagrebačkome hotelu „Westin“ natjecati za titulu Miss Universe Hrvatske 2015.

Miss Universe najprestižniji je izbor ljepote u svijetu, u vlasništvu Donalda Trumpa i televizijske kuće NBC, sa sjedištem u New Yorku, održava se od 1952. godine, a posljednjih 19 godina u tu je manifestaciji uključena i Hrvatska.

Dvadeset finalistica iz cijele Hrvatske tijekom finalne večeri nosit će dnevne modne kombinacije KiK Textilien, kupaće kostime Palmers, večernje haljine Vesna Sposa i cipele Humanic. U glazbenom dijelu programa nastupit će Jelena Rozga, Jacques Houdek i grupa Magazin. Ivana Mišura, prošlogodišnja Miss Universe Hrvatske, predat će prekrasnu krunu Zlatarne „Dodić“ svojoj nasljednici kojoj će i ove godine glavna nagrada biti studij na prestižnoj Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa u Zagrebu, vrijedan 20.000 eura.

Inače, Ani, maturantici iz Jelenja, ovo je prvi put da se prijavila na neko natjecanje ovoga tipa i odmah je ušla u finale. Kako ističe, već je sada zadovoljna postignutim uspjehom, a nada se dobrom plasmanu i u finalnoj večeri. Veseli je i to što ima punu potporu obitelji, mame Vesne i tate Stanislava, kao i prijatelja. Uključivanje u izbor Miss Universe doživjela je kao vrlo pozitivno iskustvo. Nada se da će joj sudjelovanje u tom prestižnom izboru ljepote širom otvoriti vrata u svijet modnog biznisa.
 
Vi birate Miss fotogeničnosti

U tijeku je glasovanje za Miss fotogeničnosti Miss Universe Hrvatske 2015. koje se provodi putem službene Facebook stranice izbora Miss Universe Croatia. Djevojka čija fotografija bude proglašena najboljom i dobije najviše glasova(lajkova), osvojit će lentu Miss fotogeničnosti. Stoga vas pozivamo da i vi svojim glasom pridonesete uspjehu naše Ane. 

Pravila glasovanja:

1. Prije glasovanja za najljepšu fotografiju morate lajkati (kliknuti na "Sviđa mi se”) Facebook stranicu Miss Universe Croatia.

2. Na zidu pronađite status (objavljen 1. lipnja) u kojem su ova pravila i fotografije svih natjecateljica, potom lajkom slike u tom albumu, dajte svoj glas.

3. Podijeli album na svom zidu da bi i drugi mogli glasovati za najbolju sliku.

4. Glasovanje traje do 7.lipnja do 8 sati ujutro!

5. Fotografija koja dobije najviše vaših "Sviđa mi se" klikova bit će proglašena najboljom, a finalistica izbora na slici dobiti će titulu ''Miss fotogeničnosti'' za vrijeme izbora Miss Universe Hrvatske 2015.

6. Glasovanje za najljepšu fotografiju nema nikakvog utjecaja na glasovanje žirija niti na konačan rezultat izbora Miss Universe Hrvatske 2015. već je isključivo namijenjeno promociji izbora Miss Universe Hrvatske 2015. i promociji službene Facebook stranice Miss Universe Croatia.

7. Aplikacije i sistemi automatskog lajkova fotografija su zabranjeni.