Jelenje 3. kolovoz 2015.

Šansone na Trgu Mlikarice

Šansone na Trgu Mlikarice
U ugodnom ambijentu Trga Mlikarice u Dražicama publika je sinoć uživala u nastupu Tedija Spalata, splitskog kantautora dalmatinske zabavne glazbe. 

U romantičnim je tonovima dalmatinske šansone jučer uživala i sama mlikarica, na čijem se trgu, okupilo nekoliko stotina gledatelja. 

Dobitnik Porina iz 2001. godine osvojio je srca posjetitelja starim i nešto novijim hitovima. A koliko je večer bila uspješna dovoljno govore reakcije publike, koja je sa zadovoljstovom preuzela ulogu pratećih vokala te u nekoliko navrata zapjevala s Tedijem Spalatom. 
 
Svi za Zrinka

U sklopu koncerta branitelji su još jednom pokazali da imaju veliko srce, baš kao i brojni posjetitelji pa ni ovaj koncert nije protekao bez humanitarne note. Naime, Udruga hrvatskih branitelja dragovoljaca domovinskog rata ponovno je prikupljala pomoć za Zrinka Kaurina, teško bolesnog mladića iz Bakra. 

Dvosatni koncert poznatog glazbenika, u sklopu manifestacije “Jelensko leto 2015”, održan je u organizaciji Turističke zajednice općine Jelenje, a pod pokroviteljstvom Općine Jelenje.