Kastav 14. svibanj 2018.

19. Zeleni Kastav 

19. Zeleni Kastav 
19. izdanje “Zelenog Kastva”, sajma ekološke, biodinamičke i organske hrane, održat će se danas, od 17 do 20 sati, u natkrivenom parkirnom prostoru školske sportske dvorane Kastav. 
 
U Kastvu se danas očekuje tridesetak uzgajivača i proizvođača s proizvodima svojih obiteljskih gospodarstava, obrta, zadruga i poduzeća.
 
U ponudi će biti: korjenasto povrće i zelenje, voće, voćne prerađevine i sokovi, jaja iz slobodnog uzgoja kokica hranjenih organskom hranom s Velebita, mlijeko i mliječni proizvodi, sirevi i suhomesnate prerađevine, sušeni vrganji, smokve i arančini, bučino ulje i prerađevine, razni povrtni namazi i salse, batat narančasti i ljubičasti, marmelade od batata sa šećerom ili stevijom, namazi od medvjeđeg luka, ulje, brašno i melemi konoplje, brašna, palente i žitne pahuljice starih sorti žitarica, obilje raznih vrsta kruha, slastica i torti, energetskih pločica bez glutena i dodanih šećera. Bit će tu i češnjaka, kapule,slanutka i graha, kao i raznih vrsti eko meda i apikompleks te razni sokovi od aronije, rabarbare, keksi, marmelade i čajevi.

Komentari