Kastav 1. veljača 2019.

Čeka nas još jedan ludi pusni vikend u Kastvu

Čeka nas još jedan ludi pusni vikend u Kastvu

Pusni tanci u Maškaranom centru Kastav uz D´Beni Band, Brevis band, Decibele i Vanesu Jakac, doček zvončara i mića maškarana radionica samo su dio pusnih događanja ovog vikenda u gradu na brege.

Pust va Kastve i ovog vikenda donosi brojna događanja. Subotu ujutro Kastavci će dočekati drage goste- Frlanske zvončare, koji će u 9:30 biti u Rubešima, u 11:00 u Jurčićima te u 15:30 u Trinajstićima. 


Večer je rezervirana za Maškarani centar Kastav. U velikom grijanom šatoru kraj Školske sportske dvorane Matija Katalinić maškare će zabavljati D´Beni band, Brevis Band, Decibeli i Vanesa Jakac. Goste čekaju popusti za grupe, piće dobrodošlice, nagrade za najbolje maske, domaći specijaliteti i još poneko iznenađenje.

Nedjelju će se u Green box lounge baru, koji se nalazi u sklopu Školske sportske dvorane Matija Katalinić, održati besplatna maškarana radionica za najmlađe. Mališani će s tetom čuvalicom izrađivati vesele maske. Radionica počinje u 17:00 i traje do 18:00, a svako će dijete dobiti topli čaj. 

Za kraj napomenimo i da se izložba Halubajske zvončarske užanci u kastavskom Guitar caffeu može razgledati sve do kraja pusta. Autori atraktivnih fotografija su Boris Sušanj i Arsen Miletić.

Naslovna: Daniela Mikičić

Komentari