Kastav 17. srpanj 2022. Izvor: KKL

Glazbena poslastica za ljubitelje opere večeras u Kastvu

Glazbena poslastica za ljubitelje opere večeras u Kastvu
Bezvremenske operne arije u izvedbi Kristine i Roberta Kolara uz klavirsku pratnju Vladimira Babina i gosti iznenađenja večeras na KKL-u

Ljubiteljima opere 31. Kastafsko kulturno ljeto večeras, 17. srpnja, u 21 sat, nudi pravu glazbenu poslasticu. U crkvi Sv. Jelene Križarice u Kastvu, bezvremenskim opernim arijama Mozarta, Wagnera, Puccinija, Verdija, Bizeta, Chopina, Rossinija, Gershwina i I. pl. Zajca, publici će se predstaviti Kristina Kolar (sopran) i Robert Kolar (bariton) uz klavirsku pratnju Vladimira Babina.

Ne samo kolege na sceni već i supružnici, što je rijetko na opernoj glazbenoj sceni, u jednom od intervjua kažu da svoj posao “nose kući” jer bez opere ne mogu zamisliti svoj život. Koliko god se trudili, ne mogu isključiti glazbu u sebi, jer je to njihov poziv i dio njihova života, te su jedno drugome najveća podrška, učitelji i najžešći kritičari.

Za svoju su publiku, za ovu priliku, pozvali i goste iznenađenja, koje nam nisu željeli otkriti, a koji će dodatno obogatiti ovu sjajnu glazbenu večer.