Kastav 30. srpanj 2016.

Josipa Lisac kao vino

Josipa Lisac kao vino
Diva hrvatske glazbene scene, Josipa Lisac, napunila je kastavsku Crekvinu. Umjetnica jedinstvenog glasa i prepoznatljivog stila na najbolji je mogući način dala doprinos obilježavanju četvrt stoljeća Kastafskog kulturnog leta.
 
Josipa Lisac rasprodala je Crekvinu. Popunilo se gledalište, ali i zidići na i oko Crekvine, a gotovo da nije bilo ni slobodnih stajaćih mjesta. Jedna od najpoznatijih i najcjenjenijih pjevačica na ovim prostorima, iza koje su nevjerojatna četiri desetljeća uspješne karijere, u Kastvu je na samom početku koncerta predstavila svoje potencijalne nasljednice. 
 
Na pozornici su se tako izmijenile četiri talentirane mlade pjevačice:, Iva Gortan, Dina Rizvić, Dunja Ercegović- Lovely Quinces i Lucija Ćustić- Luce. Impresivni vokalni nastupi bili su tek uvod u još jedan glazbeni spektakl na Crekvini. 
 
Diva prepoznatljivog moćnog glasa i jedinstvenog stajlinga u svom je stilu, dobro poznatim hitovima, oduševila Kastavce, ali i brojne goste koji su stigli u “grad na brege”.
 
Sjajna glazbenica i njene gošće u Kastvu su nastupile u sklopu Kastafskog kulturnog leta, manifestacije koja ove godine slavi 25. rođendan. Bogat slavljenički program nastavlja se danas radionicom sviranja gitare.