Kastav 16. studeni 2020.

Kastavka listopada 2020. je Linda Poščić Borovac

Kastavka listopada 2020. je Linda Poščić Borovac
Linda Poščić Borovac za sebe kaže da je jednostavna i sretna žena koja je naučila cijeniti svaki trenutak. Supruga, majka, prijateljica, kolegica, predsjednica uprave tvrtke Crocon d.o.o., autorica, mentor, osnivač i potpredsjednica Udruge Happy ThinGS Academy te dobitnica brojnih nagrada među kojima i Stevie Awards for Women in Business dodijeljenu u New Yorku 2015.

Kastavkom mjeseca listopada postala je zbog originalne, kreativne i lude knjige o biznisu i ljudima u njemu: “Disaster- dijagnoza modernog biznisa”. Knjiga je projekt na kojem su uz nju godinama radili Ana Zoričić, Zoran Krušvar i dizajnerica Veronika Uravić Čolak.

“Knjiga je bazirana na našem poslovnom iskustvu dugom gotovo tri desetljeća. To je tzv. slikovnica za biznismene, ilustrirani satirički osvrt na poslovanje, ponašanja i odnose među ljudima danas. Ideja za slikovnicu mi je došla nakon jednog u nizu mukotrpnih, dugometražnih i beskorisnih ‘druženja’ i krčenja šume papirologije u jednoj javnoj službi. Poželjela sam stvoriti nešto suprotno od toga, nešto jednostavno i životno, brutalno i humorno, zabavno, a ozbiljno”, kaže Linda Poščić Borovac.
 

Komentari