Kastav 2. prosinac 2019.

Kastavke snimile spot za pjesmu Tamo gdje je sve po mom

Kastavke snimile spot za pjesmu Tamo gdje je sve po mom

Povodom dvadeset i pete obljetnice svog uspješnog i neprekidnog rada, Ženska klapa Kastav snimila je video spot za skladbu “Tamo gdje je sve po mom”. 

“Tamo gdje je sve po mom”- dobro znanu pop uspješnicu grupe Jinx, ovjenčanu 2002. godine hrvatskom diskografskom nagradom Porin u kategoriji Hit godine, Kastavke su u vokalno- instrumentalnoj obradi objavile na svom trećem albumu Si naši vijaji iz 2015. godine u izdanju Aquarius recordsa. 

Pri nastajanju klapskog viđenja skladbe za koju glazbu i stihove potpisuje Coco Mosquito, a aranžman umjetnički voditelj Klape Saša Matovina, sudjelovali su izvrsni glazbenici: Ivan Popeskić (klavir), Olja Dešić (bas gitara) i Branimir Gazdik (udaraljke). 

Skladba je snimljena još 2006. godine u tonskom studiju Maraton u Rijeci, a video spot, čiju režiju i produkciju potpisuje Robert Kalčić, snimljen je tijekom listopada ove godine na lokacijama prekrasnog Kastva, grada u kojem već više od četvrt stoljeća uspješno djeluje u zemlji i diljem svijeta višestruko nagrađivana Ženska klapa Kastav.