Kastav 5. svibanj 2021.

Kastavskim iznajmljivačima i ugostiteljima sadnice cvijeće

Kastavskim iznajmljivačima i ugostiteljima sadnice cvijeće
Turistička zajednica grada Kastva organizira podjelu sadnica cvijeća iznajmljivačima, ugostiteljima i stanovnicima stroge stare gradske jezgre

U okviru ekološko- edukativne akcije Volim Hrvatsku- volin Kastav, Turistička zajednica grada Kastva organizira podjelu sadnica cvijeća iznajmljivačima obiteljskog smještaja s područja Grada Kastva koji imaju podmirene sve zakonske obveze, ugostiteljima koji djelatnost obavljaju na području grada Kastva te stanovnicima stroge stare gradske jezgre.


Sadnice će se moći preuzeti, uz obavezno predočenje osobne iskaznice, u Vrtlariji Terra, Ulica Draga, Kastav (u blizini novog rotora kod trgovačkog centra Plodine). Iznajmljivači i ugostitelji to mogu učiniti u četvrtak i petak, 6. i 7. svibnja, a stanovnici stare gradske jezgre u subotu, 8. svibnja, od 8 do 19 sati.

Prijave najljepše uređenih prozora, balkona i okućnica na području TZ grada Kastva (u kojima je potrebno dostaviti ime i prezime, adresu, broj telefona i par fotografija), primat će se od 01. do 30. lipnja na info@kastav-touristinfo.hr .

Komentari