Kastav 27. siječanj 2019.

Kastavsko pusno ludilo uz Maura Staraja i La Bandu

Kastavsko pusno ludilo uz Maura Staraja i La Bandu
Mauro Staraj i La Banda, Decibeli i Brevis Band pobrinuli su se sinoć za vatreni nastavak pusnog ludila u Maškaranom centru Kastav. I druge pusne subote Kastav je bio jedan od najvatrenijih maškaranih centara u riječkom prstenu.

Pusni šator pokraj kastavske Školske sportske dvorane i druge je subote bio pretijesan za ve koji su željeli biti dio maškaranog spektakla. Na pozornici su se ponovno izmjenjivale jake domaće snage. Mauro Staraj i La Banda, Decibeli i Brevis Band pobrinuli su se za sjajnu atmosferu. 

Organizatori su, uz pomoć sponzora, ponovno nagradili najbolje maske. Prvo je mjesto u kategoriji pojedinaca osvojila maska Lampadina, drugo Miško Kavač, a treće Mamograf. Među parovima su prvo mjesto osvojile Plovanićeve krokodilke, ispred Picassica z Dobreća i Domaćih klauna. Najbolja grupa sinoć su bile Plejbojeve zečice, drugo mjesto su osvojile Minjđa Pornjače i pantigani z Lignja, a treće Štrumfi z Kastva.

Kastavski pusni pakal nastavlja se već sljedećeg vikenda, a treća pusna subota u Maškaranom centru Kastav rezervirana je za D’Beni band, Decibeli, Brevis Band i Vanessu Jakac. 

Foto: Daniela Mikičić

Komentari