Kastav 22. prosinac 2018.

Klapa Cambi raspjevala Adventski park na Fortici

Klapa Cambi raspjevala Adventski park na Fortici
Sjajna atmosfera vladala je sinoć na kastavskom “Adventu s najljepšim pogledom”, gdje je, u sklopu bogatog ovogodišnjeg programa, nastupila jedna od najpopularnijih hrvatskih klapa- Klapa Cambi.

Bogat program ovogodišnjeg “Adventa s najljepšim pogledom” razlog je što mnogi ovog prosinca posjećuju “grad na brege”. Tako je bilo i sinoć, kada se za dizvrsnu atmosferu u Kastvu pobrinula popularna Klapa Cambi. S pozornice u Adventskom parku Fortica odjekivali su dobro poznati klapski hitovi, koje je sjajno raspoložena kastavska publika sa zadovoljstvom prihvatila, u više navrata zapjevavši u glas s popularnom klapom iz Kaštel Kambelovca.

Spinčićeva muzika

Za zagrijavanje se na Fortici pobrinula sveprisutna Spinčićeva muzika, bez koje u Kastvu ne prolazi ni jedna fešta. Posjetiteljima su na raspolaganju bili i Ured Djeda Mraza te atraktivne instalacije “Visualia festivala”, dok se u Galeriji sv. Trojica mogla razgledati zanimljiva božićnu izložba radova odgojiteljica Dječjeg vrtića Vladimir Nazor. Izostala dakako nije ni bogata ugostiteljska ponuda u Adventskom parku Fortica.

Bogat program do kraja prosinca

Bogat program “Adventa s najljepšim pogledom”, koji se nastavio danas, traje sve do posljednjeg dana u godini. Izdvojiti svakako treba doček i ispraćaj Djeda Mraza, kao i tradicionalni kastavski ispraćaj godine na izmaku- "Zadnje polne va Kastve", a što vas sve ovog prosinca čeka u Kastvu možete provjeriti OVDJE.