Kastav 8. kolovoz 2019.

Koordinacija županijskih turističkih zajednica u Kastvu

Koordinacija županijskih turističkih zajednica u Kastvu
Koordinacija direktora turističkih zajednica s područja Primorsko- goranske županije  održana je danas u Kastvu, gdje je direktorica TZ Kvarnera Irena Peršić Živadinov okupila direktore turističkih zajednica i ureda s područja Primorsko- goranske županije. 

Uz osvrt na turističke aktualnosti i razgovor o realizaciji ljetnih manifestacija koje teku po planu i bilježe veliku posjećenost, bilo je riječi i o turističkim rezultatima po destinacijama. 

"Koordinacija direktora turističkih zajednica zadovoljna je rezultatima koji su u najvećoj mjeri u razini ili nešto slabiji od prošlogodišnjih, a kada se usporede s prethodnih nekoliko godina, Kvarner ostaje kao destinacija koja goste privlači, prije svega, kvalitetom i turističke ponude i turističkog smještaja", rekla je direktorica Peršić Živadinov. 

Jedna od tema susreta bile su i boravišne pristojbe koje su ostale na razini prošlogodišnjih. No, dogovor je da će se za ubuduće razmotriti eventualne izmjene, ovisno o projektima koji se predlažu za financiranje iz boravišne pristojbe.

Komentari