Kastav 2. srpanj 2016.

“Lijepe pod zvijezdama” očarale Kastavce

“Lijepe pod zvijezdama” očarale Kastavce
Mlade Kastavke još su jednom prošetale jedinstvenom modnom pistom na Crekvini, ovaj put spremne za noćni izlazak. Četvrta revija avangardnih frizura i make up-a “Zdola neba kastavskega“ oduševila je gledatelje. 
 
Svoj su posao, na radost brojne publike, kastavski majstori škara i kistova ponovno sjajno odradili. Ovogodišnja revija avangardnih frizura i make up-a “Zdola neba kastavskega“, koju potpisuju frizerski saloni Urban i Hello te kozmetički saloni Lamia i No. 7, održana je na temu “Lijepa pod zvijezdama”.
 
A pod kastavskim je zvijezdama uistinu bilo lijepo. Impozantna Crekvina, po mnogima najljepša kvarnerska pozornica na otvorenom, u kombinaciji s umijećem kastavskih frizera i kozmetičara, ponovno se pokazala kao pun pogodak. 
 
Četiri salona ove su godine modele pripremale za noćni izlazak, a ako je suditi po reakcijama gledatelja posao su sjajno odradili. 
 
“Mi kao frizeri i kozmetičari željeli smo predstaviti našu struku, naš svijet u nekom drugačijem svijetlu. Ljudi su to super prihvatili, svake godine ih je sve više,” naglasila je Ivana Rac, jedna od organizatorica.
 
Reviju za koju je koreografiju osmislio Damir Jurčić i ove su godine nosili amaterski modeli. Dvadesetak Kastavki u tri je navrata prošetalo pistom koje se ne bi posramili ni europske modne prijestolnice. Ovogodišnja novost su dva performansa na pozornici, u sklopu kojih su frizeri i kozmetičari, praćeni dinamičnim ritmovima i efektnom rasvjetom, okupljenima pokazali što znaju.
 
U pauzama je posjetitelje na Crekvini zabavljala Plesna skupina Vibe. Spomenuti svakako treba i humanitarni karakter revije. Naime, prikupljani su dobrotvorni prilozi za Udrugu za sindrom down - Rijeka 21.

Komentari