Kastav 20. siječanj 2019.

Maškarani centar Kastav “gorio” već prve pusne subote

Maškarani centar Kastav “gorio” već prve pusne subote
Koktelsi, Brevis Band, Decibeli i Vanessa Jakac “zapalili” su atmosferu u Maškaranom centru Kastav već prve pusne subote i tako potvrdili da će Kastav i ove godine biti maškarana prijestolnica Kvarnera. 
 
Ako se po jutru dan poznaje Kastavce i njihove goste čeka pust za pamćenje. Maškarani centar Kastav, “gorio” je već prve pusne subote. Za sjajnu atmosferu u kastavskom su se pusnom šatoru, koji je pucao po šavovima, sinoć pobrinuli sjajni domaći bendovi: Koktelsi, Brevis Band i Decibeli, a u pomoć im je priskočila zvijezda Supertalenta, talentirana Vanessa Jakac.
 
Organizatori su se pobrinuli da ni jedna maškara iz Kastva ne ode gladna ni žedna, a za najbolje su maske pripremili vrijedne nagrade. Najbolja grupa sinoć su bili “Kuskoti z Slovenije”, drugo mjesto pripalo je “Vitezima s Dobrinja”, a treće je osvojio “AC/DC Grobnik”. U kategoriji parova slavili su “Petar Pan i njegova sjena”, drugi je “Croatish Sexish”, a treći su “Organi nereda”. Nagradu za najboljeg pojedinca osvojio je “Otkup Zlata”, ispred “Napoleona z Jušić”, a treći je bio “Zoki z Turski”.
 
Veselo je u Maškaranom centru Kastav biti i sljedeće pusne subote, kada će za atmosferu u šatoru biti zaduženi: Mauro Staraj i La Banda, Decibeli i Brevis Band. 

Foto: Daniela Mikičić

Komentari