Kastav 8. veljača 2019.

Maškarano, ludo i veselo bit će i 4. pusne subote u Kastvu

Maškarano, ludo i veselo bit će i 4. pusne subote u Kastvu

Frlanski zvončari u jutarnjim će satima sutra “zagrijati” atmosferu u gradu na brege, dok je večer rezervirana za Pusni tanci u Maškaranom centru Kastav uz Alena Vitasovića i Dražena Turinu- Šajetu. 

“Pust va Kastve 2019” i četvrte će subote obilovati događanjima. Nakon prošlosubotnje odgode Frlanski zvončari sutra (09. veljače) stižu u Kastav. U 9:30 će posjetiti Rubeše, u 11:00 Jurčiće te u 15:30 Trinajstiće.


A večernji sati i ove su subote rezervirani za Pusni tanci u  Maškaranom centru Kastav. Posjetitelje očekuju popusti za grupe i piće dobrodošlice, nagrade za najbolje maske, domaći specijaliteti i brojna druga iznenađenja. Za dobru atmosferu pobrinut će se Alen Vitasović i Dražen Turina- Šajeta, uz pomoć Proletera i Decibela.

Nedjelju (10. veljače) s početkom u 17 sati održat će se 2. Mića maškarana radionica u Green box lounge baru, koji se nalazi u sklopu Školske sportske dvorane Matija Katalinić. Napomenimo i da se izložba Halubajske zvončarske užanci u kastavskom Guitar caffeu može razgledati sve do kraja pusta.

Naslovna: Daniela Mikičić

Komentari