Kastav 14. srpanj 2022. Izvor: Grad Kastav

Nagrađeni najbolji kastavski osnovnoškolci

Nagrađeni najbolji kastavski osnovnoškolci
Gradonačelnik Matej Mostarac danas je primio najbolje učenike Osnovne škole “Milan Brozović” Kastav i njihove mentore te ravnateljicu škole Hedi Blašković. 

Riječ je o učenicima koji su sudjelovali na županijskim i državnim natjecanjima i postigli zapažene rezultate. Među njima je bio i učenik generacije te Kastavac mjeseca u listopadu 2021. Karlo Stašić.

Gradonačelnik je učenicima izrazio čestitke i dobre želje za uspjesima u daljnjem školovanju te ih nagradio prigodnim darom dok je učenik generacije dobio i novčanu nagradu.

“Nastavite biti najbolji, ali zapamtite da je na vrhu uvijek ljepše u društvu zato pomozite i onima oko sebe da zajedno uživate u uspjesima”, poručio je gradonačelnik Mostarac.
 
Kastavski učenici s najboljim rezultatima protekle školske godine su: Doria Nižić, Neven Pavlović, Valeria Perger, Karlo Stašić, Andrej Ujčić, Tibor Ćetković, Gabriel Novak, Emanuel Janković,  Ivana Barišić, Maša Eškinja, Petra Orlić, Marta Maglica, Deni Grbac, Teo Radetić, David Prša, Toni Mladenić, Sergej Čolić, Srna Ilić, Matija Toman, Nia Jelenčić, Lea Tatai, Paula Nižić i Katarina Lopandić te Dorian Rubeša, Noa Harapin i Franko Travalja iz Glazbenog odjela pri OŠ “Milan Brozović” Kastav.