Kastav 17. prosinac 2017.

Najmlađi na Fortici otvorili Advent s najljepšim pogledom

Najmlađi na Fortici otvorili Advent s najljepšim pogledom
Sjajno raspoloženje vladalo je jučer na prepunoj kastavskoj Fortici gdje je u velikom stilu otvoren “Advent s najljepšim pogledom”. U programu su sudjelovali najmlađi Kastavci, mažoretkinje, plesačice i plesači te mladi glazbenici, a izostao nije ni posjet Djeda Božićnjaka.
 
Veselo je bilo sinoć u Adventskom parku Fortica gdje je otvoren kastavski “Advent s najljepšim pogledom”. Program su otvorile male mažoretkinje iz Društva Naša djeca Kastav, a nastavljen je plesnim koreografijama članica i članova Plesne skupine Gym Dance. 
 
Najsvečaniji trenutak bilo ja paljenje božićne rasvjete koja je Fortici dala poseban božićni ugođaj. Uoči paljenja rasvjete okupljenima se obratio kastavski gradonačelnik Matej Mostarac, koji je svima poželio da se u Kastvu posljednjih tjedana ove godine dobro osjećaju i sjajno provedu.
 
U tome će im svakako pomoći sjajan program i bogata ugostiteljska ponuda, zahvaljujući kojima će na Kastvu ovog prosinca svatko pronaći nešto za sebe.
 
I dok su lampice razveselile sve okupljene na Fortici mališane je posebno oduševilo druženje s Djedom Božićnjakom, koji u Kastav jučer nije došao praznih ruku. 
 
Kraj prvog djela programa bio je rezerviran za talentirane mlade glazbenike iz Glazbenog odjela kastavske Osnovne škole Milan Brozović, dok su se u večernjim satima Kastavci i njihovi gosti zabavljali uz D’Beni Band. 
 
“Advent s najljepšim pogledom” nastavlja se već danas, a trajat će sve do posljednjeg dana prosinca, kada se održava atraktivno humanitarno događanje “Zadnja polne va Kastve”.