Kastav 20. lipanj 2024. Klaudio Vrančić

Najuspješniji kastavski osnovnoškolci prigodno nagrađeni

Najuspješniji kastavski osnovnoškolci prigodno nagrađeni

Najuspješnije kastavske osnovnoškolce i njihove mentore na svečanom su prijemu nagradili predstavnici Grada Kastva na čelu s gradonačelnikom Mostarcem

Učenike i mentore Osnovne škole “Milan Brozović” Kastav i Glazbenog odjela, koji su ostvarili zapažene rezultate na županijskim i državnim natjecanjima, danas je u prostorijama Boćarskog doma “Slavko Stanić” primio kastavski gradonačelnik Matej Mostarac sa suradnicima. Najuspješnijim kastavskim osnovnoškolcima i njihovim mentorima tom su prilikom uručene prigodne nagrade.


“Vi ste ono što je izvrsno u ovom gradu, ono što ćemo se uvijek truditi poticati i isticati. U našoj velikoj školi uvijek postoje oni koji se malo više trude, malo više žele i rade, a to ste upravo vi. Ovo je jedan mali znak pažnje. Nastavite tako raditi i ići kroz život”, okupljenima je poručio Mostarac, čestitavši na ostvarenim uspjesima.


Čestitkama se pridružila i ravnateljica Osnovne škole “Milan Brozović” - Hedi Blašković, koja je također dobila prigodan dar, baš kao i voditeljica Glazbenog odjela Tajana Dukić.

Nagrađeni:

OŠ “Milan Brozović”: Nora Kulot, Chiara Milić, Teodor Zvekić, Gabriel Lukarić, Teo Radetić, Leon Šarunić, Nika Ćurković Lupčević, Nera  Jurešić, Aurora Travalja, Fran Anić i Marie Klasan te mentorice i mentori: Alison Ružić Perinić, Ljiljana Prpić, Vivijan Murgić, Irena Štimac, Daniel Ljutić, Dragana Burazerović i Dubravka Uroda.


Glazbeni odjel: Dominik Lukež, Andi Samardžija, Vid Grgurić, Mario Vičević, Luka Obradović, Franko Travalja te mentorice: Iva Radulović i Ingrid Koštan.