Kastav 8. svibanj 2023. Klaudio Vrančić

Trofejnim sportašima čestitali predstavnici Grada Kastva

Trofejnim sportašima čestitali predstavnici Grada Kastva
Pedesetak kastavskih sportaša, koji su proteklih mjeseci osvajali odličja na državnim i svjetskim natjecanjima, okupilo se u Boćarskom domu “Slavko Stanić”, gdje su im čestitali predstavnici Grada, na čelu s gradonačelnikom Mostarcem

Nikad toliko zlata, srebra i bronci nije bilo pod krovom Boćarskom domu “Slavko Stanić”, gdje su se danas okupili članovi Košarkaškog kluba Kastav, Karate kluba Kastav, Boćarskog kluba Kastav, Tenis kluba Kastav i Atletskog kluba Rika.


Sportaši su to koje povezuju sjajni uspjesi ostvareni na državnim i svjetskim natjecanjima u proteklih nekoliko mjeseci, na čemu su im čestitali predstavnici Grada Kastva, na čelu s gradonačelnikom Matejem Mostarcem. 


“Vašim ste uspjesima zaslužili da vas pozovemo, da vam uručimo priznanja i da se za vaše rezultate čuje, da pokažete da je sportske uspjehe moguće ostvariti i iz ‘malog’ Kastva. Radimo na tome da vaša sportska borilišta budu što bolja, da ih bude što više, kako bi vaše talente mogli iskoristiti. Najsretniji sam zbog podatka da se u našoj školi više od 80% učenika bavi sportom. Izvrsnost koju ste pokazali je nešto što će u sport privući još više djece. Vaši rezultati su fenomenalni i samo tako nastavite”, poručio je Mostarac.


Sportašima je čestitao i David Burburan, voditelj sportskih aktivnosti u Gradu Kastvu i naš poznati bivši vaterpolist, poručivši kako je Grad izuzetno ponosan na uspjehe svojih sportaša, a primanju je nazočio i Bojan Marčić, predsjednik Odbora za sport i tjelesnu kulturu Grada Kastva.